Ha Ön új a webes közzétételi rendszerek világában, úgy fogja találni, hogy a Joomla! bonyolult megoldásokat nyújt az Ön online igényeihez. Lehet belőle robusztus, vállalkozás-szintű webhely, az Ön közzétételi igényei számára végtelen kibővíthetőséggel felruházva. Ezenkívül gyakran a kisvállalkozások vagy otthoni felhasználók számára választott rendszer, akik profi kinézetű webhelyet akarnak, melyet könnyű telepíteni és használni. Mi jobbá tesszük a tartalmat.

Hol van szóval a kelepce? Mennyibe kerül ez a rendszer?

Nos, jó híreink vannak ... és még jobbak! A Joomla! 1.5 ingyenes, nyílt forráskódú licenc - a GNU/General Public License (Általános Nyilvános Licenc) v 2.0 alatt adjuk ki. Ha befektetett egy kereskedelmi alternatívába, akkor nem maradt más, mint eltelt hónapok a pénztárcájában, az új funkcióval való kiegészítés pedig bizonyára mindig újabb költséget jelent, ha kitalál valamit!

A Joomla! ezt mind megváltoztatja ...
A Joomla! eltér a tartalomkezelő szoftverek normál modelljeitől. Már a kezdet kezdetén sem bonyolult. A Joomlát mindenki számára fejlesztettük, és bárki továbbfejlesztheti. Úgy terveztük, hogy (elsősorban) más nyílt forráskódú, szabad szoftverekkel működjön, mint a PHP, a MySQL és az Apache.

Könnyen telepíthető és kezelhető, és megbízható.

A Joomla felhasználójának vagy adminisztrátorának nincs szüksége HTML-ismeretekre a használatához, miután már fönt van és fut.

A tökéletes webhely eléréséhez, mely mindazt a szolgáltatást nyújtja, melyre Önnek szüksége van, további időre és munkára van szükség, de a Joomla! közösségének támogatásával, és a sok külső fejlesztővel, akik aktívan készítenek és szinte naponta adnak ki új bővítményeket az 1.5 környezethez, valószínű, hogy van valami, ami megfelel az Ön igényeinek. Vagy akár saját bővítményeket is fejleszthet, és hozzáférhetővé teheti őket a közösség többi tagja számára.